Melih Gökçek'ten Erdoğan'a doğum günü sürprizi

Melih Gökçek'ten Erdoğan'a doğum günü sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyatının ardından geçirdiği tamamlayıcı operasyondan sonra ilk kez Ankara'ya geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda çok sayıda partili karşıladı. Erdoğan'ın gelişinden saatler önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi'nin önünde toplandı.

Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada, çeşitli pankartların açıldığı görüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Başbakan Erdoğan'a doğum günü sürprizi yapıldı. Erdoğan için yapılan üzeri güllerle donatılmış özel doğum günü pastasının üzerinde 'Doğum günün kutlu olsun büyük usta 'yazılması dikkat çekti

Erdoğan kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesmeden önce saatlerdir kendisini bekleyen partlilere seslendi. Partililer Erdoğan'ın konuşmasını sık sık 'Eğilme, dik dur 'sloanlarıyla kesti. Erdoğan pastada bir anlam yüklü olduğunu ifade ederek 'Kalbimizin bize verdiği bu ömrü nasıl geçirdiğimizi, nasıl geçireceğimizi anlamak olmalıdır. Pınarhisar'dan yola çıktığımız zaman 'Herşey Türkiye için ', demiştik. Bundan sonra da böyle gideceğiz 'dedi.

Başbakan Erdoğan kendisi için hazırlanan pastadan bir parça keserek eşi Emine Erdoğan'a ikram etti. Emine Erdoğan'da Erdoğan'ın jestine karşılıksız kalmadı ve Erdoğan'a kendi eliyle pasta yedirdi.

BEYAZ GAZETE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.