Mehmet Topuz: Fenerbahçe gerçekten büyük kulüpmüş

Mehmet Topuz: Fenerbahçe gerçekten büyük kulüpmüş

Yılın transferi Mehmet Topuz, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzanın ardından, soluğu baba ocağı Kayseri'de aldı.

Topuz, saat 14.30 sıralarında günlerin yorgunluğu nedeniyle ilk kez rahat bir uyku uyuduğunu ve o nedenle geç kahvaltı yaptığı restauranttan çıkarken "Fenerbahçe gerçekten büyük kulüpmüş. Yeni kulübün tesisleri beri çok etkiledi" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'ndeki imza töreninin ardından THY'nin tarifeli uçağıyla dün gece yanında eniştesi, Kayserispor ve Trabzonsporlu eski orta saha oyuncusu Hakkı Daş ile birlikte Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, Talas ilçesinde Alidağı eteklerindeki villasında geceyi ailesiyle geçirdi.

Burada bir açıklama yapan Fenerbahçeli Mehmet Topuz, "Benim konuşmam ve röportaj yapmam yasak. Yarın, İstanbul'da kulübümün düzenleyeceği törene katılarak, sarı lacivertli taraftarla buluşacağım. O nedenle konuşmak istemiyorum"dedi.

Kendisini tanıyan ve kutlayan Kayserililer'le hatıra fotoğrafı çektiren Topuz, hayranlarına "Fenerbahçe Kulübü gerçekten büyük kulüpmüş. Tesisler ve gördüğüm ilgi beni çok mutlu etti." şeklinde konuştu.

Mehmet Topuz, DHA muhabirine de " Sizi kırmak istemiyorum ama haftalardan beri ilk kez huzurlu, rahat ve deliksiz bir uyku uyudum. Eşyalarımı toplayıp, yarın İstanbul'a gideceğim" dedi.

Mehmet Topuz daha sonra eniştesiyle birlikte, jipiyle uzaklaştı.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.