Mehmet Okur kadroda yok

Mehmet Okur kadroda yok

Polonya'da eylül ayında düzenlenecek 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım kadrosu açıklandı, NBA'de müthiş bir sezon geçiren Mehmet Okur yine çağrılmadı

12 Dev Adam'ın Polonya'da mücadele edeceği kadro açıklandı. Polat Renaissance Otel'de düzenlenen basın toplantısına Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, idari menajer Barbaros Akkaş, antrenör Bogdan Tanjevic ve yardımcı antrenör Aziz Bekir katıldı.
Start 17 Temmuz'da
Toplantıda hazırlıklar hakkında da bilgi verilirken, çalışmalara 17 Temmuz'da Antalya kampı ile başlanacağı, 24 Temmuz'dan itibaren İtalya'nın Bormio kentinde iki hazırlık maçının da oynanacağı bir kamp yapılacağı, çalışmaların İngiltere'de 3 hazırlık maçı ve ardından 25 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek Efes Pilsen World Cup ile tamamlanacağı açıklandı.
Cenk'in tercihi!
Milli Takım Coachu Bogdan Tanjeviç, Mehmet Okur ile görüştüklerini, sezon sonunda yaşadığı sakatlığı henüz tam anlamıyla atlatamadığını ve bu yüzden kadroya almadığını açıkladı. Gelecek sezon içinde bu oyuncunun durumunu takip edeceklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, yüzde 100 hazır olması durumunda Mehmet'i de aralarına katacaklarını vurguladı.
Cenk Akyol'un kadroda olmamasını da değerlendiren Tanjeviç, “Bu oyuncuya uzun yıllardır gereken şansı verdim. Ancak bu sezonu yine oynamadan geçirdi. Kendisini yine kadroda görmek istedim.
Ancak oynama süresini artırması için B Milli Takım kadrosunda bulunmasını istedik. Kendisi bunu kabul etmedi ve Amerika'ya gideceğini söyledi. Yani B Milli Takım'da oynamak yerine Amerika'da halter yapmayı tercih etti. Bu nedenle kadromuzda yer almıyor. O pozisyona devşirme bir oyuncu alma durumumuz var. Bunun için de 3-4 adayımız bulunuyor. Kısa bir süre içinde bu konudaki kararımızı da vereceğiz” diye konuştu.

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.