MEB’den İl/İlçe Emri Talebi

MEB’den İl/İlçe Emri Talebi

Türk Eğitim-Sen olarak; hak kaybı ve mağduriyete sebebiyet verilmemesi için, 2024 Yılı Yaz Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda, il/ilçe emri, il içinde ilçe emri hakkının verilmesi ve çalışılması gereken süre hesabında...

Türk Eğitim-Sen olarak; hak kaybı ve mağduriyete sebebiyet verilmemesi için, 2024 Yılı Yaz Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda, il/ilçe emri, il içinde ilçe emri hakkının verilmesi ve çalışılması gereken süre hesabında 31 Aralık tarihinin baz alınması için, gerekli düzenlemelerin yapılması hususunda, MEB’e talepte bulunduk.

Bilindiği üzere, yaz tatili döneminde mazeret ve engellilik durumuna bağılı yer değiştirmeler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanacak duyuru kapsamında yapılacaktır. İl/İlçe emri uygulamasının yapılmaması, aile bütünlüğünü sağlama noktasında ciddi bir mağduriyet yaratmakta, sağlık ve aile bütünlüğünün korunması gibi temel hakların ihlaline neden olmaktadır.

Türk Eğitim-Sen olarak; hak kaybı ve mağduriyete sebebiyet verilmemesi için, 2024 Yılı Yaz Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda, il/ilçe emri, il içinde ilçe emri hakkının verilmesi ve çalışılması gereken süre hesabında “31 Aralık” tarihinin baz alınması için, gerekli düzenlemelerin yapılması hususunda, MEB’e talepte bulunduk.

meb-il-ilce-emri-talebi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.