MEB'de Ek Ödemeler Bayramdan Önce Ödeniyor

MEB'de Ek Ödemeler Bayramdan Önce Ödeniyor

MEB'de Ek Ödemeler Bayramdan Önce Ödeniyor

Maliye Bakanlığının geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığının daha önceden kendilerine gönderdiği oranları tırpanlamasının ardından maliyenin uygun gördüğü yeni oranları kamuoyuna duyurmuştuk. 

Maliye Bakanlığının uygun görüş bildirdiği  oranlara gelen büyük tepkinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı kamuoyundan gelen tepkileri göz önünde bulundurmak durumunda kalmıştır. Dolayısıyla oranlardaki güncelleme nedeniyle ek ödemeler konsunda gecikme oluşmuştu.

Ayrıca geçici görevlendirme personelin ek ödemeleri konusunda Haziran ayından sonra böyle bir sorun yaşanmayacağı, ek ödemelerin kısa süreliğine de olsa çözüleceğini, Haziran ayından sonra tüm görevlendirmelerin iptal eidleceği bilgisine ulaştık.

Ek ödemelerin 14 Eylül 2011 tarihinden itibaren hesaplanarak geriye dönük olarka ödeneceği ve 14 Eylül tarihinden sonra kendilerine ek ders ödemesi yapılmış olan personelin ise ek ödeme oranlarından hesaplanarak ek derslerinin kesileceği ve geriye dönük ek ders parasının istenmeyeceği belirtilmiştir.

Bugün itibariyle İl Mili Eğitim Müdürlüklerine faksla ödeme talimatı ulaşmış bulunuyor.

 memurlar.biz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.