MEB: SBS başvuruları son güne bırakılmamalı

MEB: SBS başvuruları son güne bırakılmamalı

Milli Eğitim Bakanlığı, Seviye Belirleme Sınavları (SBS) için başvuruların 25 Mart'ta sona ereceğini belirterek, velilerin sınav başvurularını son güne bırakmamaları gerektiğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Seviye Belirleme Sınavları (SBS) için başvuruların 25 Mart’ta sona ereceğini belirterek, velilerin sınav başvurularını son güne bırakmamaları gerektiğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 7. ve 8. sınıflar SBS başvuru tarihlerinin hatırlatılmasına ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapıldı.

2011 Yılı 7. ve 8. sınıflar SBS’nin Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00’da gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "SBS için başvurular 07 Mart 2011 tarihinde başlamış olup 25 Mart 2011 tarihinde sona erecektir. Sınavlar ile ilgili tüm bilgiler ve duyurular http://oges.meb.gov.trve http://www.meb.gov.tr internet sayfalarından yayımlanmaktadır.

Geçmiş yıllarda, öğrenci velililerinin sınav başvurularının son güne bıraktıkları için sıkıntı yaşadıkları hatta öğrencilerin mağdur oldukları gözlemlenmiştir. 2011 yılı Seviye Belirleme Sınavlarında benzer sıkıntı ve mağduriyetlerin yaşanmaması için, velilerin sınav başvuru işlemlerini son güne bırakmamaları gerektiği, kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.