Maganda damat kendi düğününü kurşunladı

Maganda damat kendi düğününü kurşunladı

Gaziantep'te bir düğünde 'sevincinden' kaleşnikof tüfekle havaya ateş açan damat, babasını, halasını ve kuzenini öldürdü. Kan gölüne dönen alanda 8 akraba da yaralandı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Akçagöze köyünde, cumartesi günü başlayan Tevfik ve Zeynep Altun çiftinin düğünü, dün 'gelin alma' merasimi ile devam etti. Öğlen saatlerinde gelin komşu köyden alınarak Akçagöze köyüne getirilip düğün alanına getirildi. Bu sırada damat Tevfik Altun, yakınları tarafından kendisine verilen Kaleşnikof marka otomatik tüfekle sevinçten havaya ateş etmeye başladı.

KALEŞNİKOFLA ATEŞ AÇTI

Ancak tek tek yerine seri olarak ateş eden damat, tüfeğin kontrolünü kaybedince, mermiler gelin ve damadı bekleyen kalabalığın üzerine isabet etti. Can pazarının yaşandığı olay sonrası damadın babası Arif Altun ve halası Münire Köseoğlu ile halasının kızı Yasemin Köseoğlu kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İkisi ağır 8 akrabanın tedavisi ise devam ediyor. Acı haberi alan yakınları hastaneye akın ederken, polis acil girişlerinin önünde önlem aldı. Olaydan sonra, zanlısı damat Tevfik Altun'u suç aleti Kaleşnikof tüfekle birlikte gözaltına alındı.

Stargazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.