Maçların devre arasında kitap okunsun

Maçların devre arasında kitap okunsun

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul'daki futbol kulüplerinin taraftar temsilcilerinin düzenlediği toplantıda futbol maçlarının devre arasında kitap okunması önerildi

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, sosyal sorumluluk projelerine destek istemek amacıyla İstanbul'daki futbol kulüplerinin taraftar temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulcay, Beşiktaş Çarşı Grubu temsilcisi Ayhan Güner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü taraftar temsilcisi Mehmet Mengü, Güngören Spor Kulübü Genel Sekreteri İhsan Koç katıldı. Toplantıda taraftar temsilcileri çeşitli önerilerde bulundu. Sporda Şiddet Yasası ile ilgili çocukların bilgilendirilmesi, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bedensel engelli öğrenciler için stat girişlerinde mavi kapak toplanmasının yanı sıra kitap okumanın özendirilmesi için 'maçların devre arasında taraftarların kitap okuması ve statlara kütüphane kurulması gibi proje önerileri tartışıldı.

ÖĞRENCİ HAFTA SONU TARAFTAR
Taraftar olmanın çocukların aidiyet duygusunun gelişmesi açısından önemli olduğunu belirten Muammer Yıldız şunları söyledi: "İstanbul'da 2.5 milyon öğrencimiz var. Bu çocuklar hafta içi okullarda öğrenciyken, hafta sonları ise birer taraftar olarak karşımıza çıkıyorlar. Çocuklarımızın aidiyet duygusunun gelişmesi açısından taraftar olmaları önemli bir unsur. Ancak bunu en iyi ve kaliteli şekilde yapmaları için onlara sporun barış, sevgi ve kardeşlik olduğunu anlatmamız gerekiyor. Bunda taraftar gruplarının desteği gerekiyor. Bundan sonraki projelerimizde nasıl bir işbirliği yapabiliriz, bunun arayışı içindeyiz. Burada yapılan önerileri değerlendireceğiz."

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/02/22/devre-arasinda-kitap-okunsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.