Liseliler için emniyetten proje

Liseliler için emniyetten proje

Liseliler emniyetin projesiyle kötü alışkanlıklardan korunacak

Hatay’da risk altıdaki çocuklar emniyet müdürlüğünün hazırladığı ‘Sporda buluşalım’ ve ‘Yarınlar için mücadele’ projeleriyle kötü alışkanlıklardan korunacak.

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan iki projenin tanıtım toplantısı polisevinde yapıldı.

Emniyet müdürlüğü koordinesinde, Antakya Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Toplumsal Huzur ve Güvenlik Gönüllüleri Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan projeler, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Bu kapsamda hazırlanan ‘sporda buluşalım’ projesiyle, il genelinde risk altında olduğu düşünülen 12 lise öğrencilere spor sevgisinin aşılanması amaçlanıyor. Bu kapsamda mahalle sakinlerine ve lise öğrencilerine yönelik olarak basketbol turnuvaları düzenlenecek. Turnuvanın tüm giderleri, öğrencilerin eşofman, forma ve ayakkabıları ile basketbol toplarının tamamı SODES projesinden gelen gelirle karşılanacak. Bu projeyle uyuşturucuya yönelme riski olan öğrencilerin bulunduğu 12 okulun öğrenci ve ailelerinin topluma kazandırılması öngörülüyor.

www.turkiyekamu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.