Liseli aşıklar basılınca ölüme uçtular

Liseli aşıklar basılınca ölüme uçtular

Liseli aşıklar, boş bir evde buluştu. Kızın ailesi haber alamayınca kapıya dayandı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Sivas'ta liseye giden 14 yaşındaki A.SÇ. ile ile aynı okulda eğitim gören 17 yaşındaki kız arkadaşı Ş.Ö, akşam saatlerinde, Şeyhşamil Mahallesi'ndeki 8 katlı bir apartmanın 7. katında bulunan, A.S.Ç'nin amcası M.Ç'ye ait dairenin penceresinden atladı.

7. kattan atladıktan sonra binanın yanındaki toprak ve yağış nedeniyle çamurlaşan zemine düşen 2 öğrenci, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan öğrencilerden Ş.Ö, hastanenin acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

A.S.Ç'nin ise tedavisinin beyin cerrahi servisinde devam ettiği, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ardından evde ve öğrencilerin düştüğü yerde inceleme yaptı.

Öğrencilerin, kendilerinden gün boyu haber alamayan ailelerinin evin kapısına gelmeleri ve kilitli durumda bulunan kapının açılmasını istemeleri üzerine panikleyerek binadan atladıkları ileri sürüldü.

Amca M.Ç'nin İstanbul'da bulunduğu için, içerisinde eşya bulunan evinin anahtarının A.S.Ç'nin ailesine verdiği, dün de evin anahtarını A.S.Ç'nin alarak arkadaşı Ş.Ö. ile bu eve gittiği düşünülüyor.

Bu arada, olayda yaşamını yitiren Ş.Ö'nün, bir süre önce okulda bir arkadaşıyla sigara içerken yakalandığı gerekçesiyle 1 günlük okuldan uzaklaştırma cezası aldığı, aileye tebliğ edilen cezanın da dün uygulandığı öğrenildi.

Cezası nedeniyle okula gitmeyen Ş.Ö'nün, dün annesine arkadaşlarıyla sinemaya gideceğini belirterek evden ayrıldığı, bir süredir arkadaş oldukları kaydedilen A.S.Ç. ile önce sinemaya, ardından da A.S.Ç'nin amcası M.Ç'ye ait eve gittiği iddia edildi.

internet haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.