Lincoln Gitti

Lincoln Gitti

Lincoln, Kız Arkadaşı ve Yardımcılarıyla Birlikte Almanya'ya Uçtu. Lincoln, Kendisi ve Beraberindekilere Ait 15 Adet Bagaja Fazla Ücret Ödememek İçin Yaklaşık 45 Dakika Kontuar Önünde Bekledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, kız arkadaşı ve yardımcılarıyla birlikte Almanya'ya uçtu. Lincoln, kendisi ve beraberindekilere ait 15 adet bagaja fazla ücret ödememek için yaklaşık 45 dakika kontuar önünde bekledi.

Brezilyalı yıldız, Frankfurt'a gitmek üzere öğle vakti Atatürk Havalimanı'ndaki THY kontuarına geldi. Bilet bagaj işlemi yapan görevliler; Lincoln, kız arkadaşı ve yanındaki 4 kişinin 15 adet bagajını tarttı. Görevliler, yasal taşıma sınırlarını aşan miktar için ödeme yapılmasını istedi. Ancak Lincoln fazla parayı ödemek istemeyince sıkıntı çıktı. Futbolcu kontuar önünde yaklaşık 45 dakika bekleyerek görevlilere sıkıntı yaşattı. Girişimler sonucu sorun çözüldü.

TK 1875 sefer sayılı uçakla Frankfurt'a giden Lincoln'ün Almanya'da kalıp bazı takımlarla görüşeceği arkadaşlarının aktarmalı olarak Brezilya'ya gideceği öğrenildi.

SONDAKİKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.