Kutlualp'ten Aziz Yıldırım'a şok suçlama

Kutlualp'ten Aziz Yıldırım'a şok suçlama

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonu yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı o

Kutlualp, Aziz Yıldırım ve ekibinin yurt içi ve yurt dışındaki bütün dernekleri arayarak, kendilerini destekleyen açıklamalar yapmaları için baskı kurduğunu, tehdit ettiğini, oy taahhütleri için uçak bileti ve konaklama ücreti gibi enstürmanlar sunduğunu iddia ederek, şunları söyledi:

“Büyük Fenerbahçe kongre üyelerinin oylarının uçak bileti veya herhangi bir maddi vaatle değiştirilebileceği fikri, cahillik ve saygısızlıktır. Biz Fenerbahçe kongresinin hangi yönde olursa olsun oyuna saygılıyız. Onların sadece ve sadece Fenerbahçe aşkı için ve bu kötü gidişatı değiştirmek adına oy kullanacaklarından eminiz.”

Kutlualp, kendilerinin oy için hiçbir üyeyi aramayacaklarını ifade ederek, “Hiçbir kongre üyemizi telefonla ve başka şekilde arayıp rahatsız etmek saygısızlığında bulunmayacağız. Korkunun ecele faydası yoktur” şeklinde konuştu.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.