Koncuk: Kapalı Kapılar Ardında Sendikacılık Yapıyorlar

Koncuk: Kapalı Kapılar Ardında Sendikacılık Yapıyorlar

Genel Başkan İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından MEB Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’ün bir sendikanın toplantısına katılmasını sert bir dille eleştirerek, “M. Baki Öztürk bize de bekleriz” demişti.

Genel Başkan İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından  MEB Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’ün bir sendikanın toplantısına katılmasını sert bir dille eleştirerek, “M. Baki Öztürk bize de bekleriz” demişti. Genel Başkan Koncuk’un açıklamaları üzerine Öztürk, “Sayın “Genel Başkan memleket millet ve devlet yolunda hayırlı her faaliyete katkı sağlamak hayat felsefemizdir” dedi. Genel Başkan İsmail Koncuk da bunun üzerine şu açıklamaları yaptı: “

“Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Baki Öztürk eleştirimize cevap vermiş. Tartışılacak bir cevap da olsa, teşekkürler.

Ancak M. Baki Öztürk'e eleştirimize Sendikamsı yapının goy  goycularından da sözde cevap gelmiş. Bu tür adamları muhatap almıyorum.

Bunlar kamuyu karıştıran sendika görünümlü geçici sendikamsılardır. Geçicidirler, çünkü varlıkları ağababalarının ömrü kadardır.

Bunların hizmet sendikacılığı dedikleri, korku, sindirme, akademik sendikacılığı ise baskı, yıldırma üzerine bina edilmiş ucube anlayıştır.

Bunları herkes iyi tanıyor. Bunlar üyelerine güvenip İLKSAN seçimlerine giremeyecek kadar yüreksizdirler. Karalama ve iftiradan beslenirler.

Yönetici, bürokrat ve siyaset üzerinden kapalı kapı ardında sendikacılık yaparlar. Bu kafa HEZİMETİ eninde sonunda tadacak ve sıfırlanacaktır.

Bunlar aldığı ah ve beddua ile yok oluşa koşmaktadırlar. Stajyer öğretmen ve memurlara yaptıkları zulüm dahi onları kahretmeye yetecektir.

Son tavsiyem tüm memurlaradır. Bunlardan korkmayın. Siz korktukça bunlar büyüyecek, bunlar büyüdükçe siz kaybedeceksiniz. Dik durun, karşı durun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum