Komşu sonradan açıldı

Komşu sonradan açıldı

Yunanistan, 1-0 geriye düştüğü maçta Nijerya'yıı 2-1 mağlup etmesini bildi.

Dünya Kupası B Grubu maçında Yunanistan 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Nijerya'yı 2-1 mağlup etti

Dünya Kupası'nda günün ikinci maçında B Grubu'ndaki ilk maçlarını kaybeden Nijerya ile Yunanistan karşı karşıya geldi. Özellikle Kaita'nın kırmızı kart görmesinden sonra heyecan fırtınasına dönen maçta Yunanistan 1-0 yenik durma düşmesine rağmen maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

PERDEYİ UCHE AÇTI
Maç orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 16. dakikada kazanılan serbest vuruşta kimse beklemezken Nijeryalı Uche topu direk kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra Nijerya daha da etkili olmaya başladı taa ki 34. dakikaya kadar. 34. dakikada rakibine tekme atan Kaita kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra herşey değişti. Yunanistan'da rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte taktiğini değiştirdi ve Samaras'ın oyuna girmesiyle iyice hücum futboluna döndü.

Yunanlılar aradığı golü 43. dakikada buldu. Salpingidis'in ceza sahasının dışından sert vuruşunda top defansa çarpıp ağlara gitti. Ve maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarı ilk yarıya göre daha heyecanlı başladı. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Maçın kırılma anlarından biri 51. dakikada yaşandı. Rakibini 3'e 1 yakalayan Nijerya'da Yakubu kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleciden seken top bomboş pozisyondaki Obasi'nin önüne geldi, golcü oyuncu bomboş kale yerine topu dışarı atınca, Afrika temsilcisinin bütün ümitleri azaldı.

Maçın 71. dakikasında ise Yunanistan galibiyet golünü buldu. Tziolis'in uzaktan sert vuruşunda kaleciden seken topu Torosidis ağlara yolladı ve takımına adeta hayat verdi. Maç bu sonuçla tamamlanınca Yunanistan gruptaki ilk galibiyetini almış oldu.

Maçta Nijerya için iki kırılma noktası vardı, birincisi Kaita'nın gördüğü kırmızı kart ve 51. dakikada Obasi'nin kaçırdığı gol. Yunanistan ise rakibinin 10 kişi kalmasını çok iyi değerlendirmesini bildi.

http://kralspor.ensonhaber.com/komsu-sonradan-acildi.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.