Kitap oku sıfır Mercedes kazan

Kitap oku sıfır Mercedes kazan

Bugüne kadar kitap okumanın insanın başını belaya sokmak dışında pek işe yaramadığına inanılırdı.

Kitapların uzun namlulu silahlarla birlikte televizyonlarda teşhir edildiği bir kültürde şaşırtıcı da değildi bu. Ama artık insanlar kitap okusun diye her şey yapılıyor. Üste otomobil, bilgisayar, motosiklet gibi hediyeler veriliyor.

TÜRKİYE'nin en büyük kamu yayıncısı olan Kültür A.Ş. kitap okuma alışkanlığının kazanılıp yaygınlaşması için ilginç bir promosyon kampanyası düzenliyor. Sponsorlarla yapılan anlaşmaya göre, 11 Ağustos-15 Kasım tarihleri arasında Kültür A.Ş.'nin İstanbul kitapçılarının herhangi birinden 20 liralık alışveriş yapan herkese bir kura numarası verilecek. Bu kura numarası ile katılınacak çekiliş sonucunda bir kişiye sıfır kilometre otomobil olmak üzere yüzlerce armağan dağıtılacak.

Kampanyanın tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan, amaçlarının hem kitap okumayı özendirmek, hem de İstanbul'un tanıtımına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'a böyle bir katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bayhan, şöyle devam etti:

Bir kişi bir kişidir

“Kampanyamızın asıl amacı, insanların okuma zevki kazanmasını sağlamak. Bunun için bugüne kadar farklı farklı kampanyalar yürütmüştük. Bu ise kitaba yönelik en büyük promosyon kampanyası. Sponsorlarımıza bize sağladıkları katkı için teşekkür ediyoruz. Kitapseverler böyle kampanyalar olmadan da kitap okumayı sürdürüyor elbette ama kampanya ile birkaç kişiye daha kitap sevgisi kazandırabilirsek çok mutlu olacağız.”

3025 adet hediye verilecek

Kültür A.Ş.'nin düzenlediği kitap okuma kampanyasında kazananlara aralarında motosiklet, bisiklet, dizüstü bilgisayar gibi toplam 3025 adet hediye verilecek.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.