Kişi başı iftar 185 TL

Kişi başı iftar 185 TL

Otellerin fiyatları belli oldu...

Ağustosta başlayacak Ramazan ayıyla birlikte İstanbul'da beş yıldızlı otelleri zengin içerikli iftar programlarıyla müşteri kapma yarışı içerisine girdi. İftar mönülerinde Türk, Osmanlı ve uluslararası mutfaklar dikkat çekerken, bazılarında yemeğe fasıl müziği de eşlik edecek. Otellerde konaklayanlar için ise oda servisi şeklinde sahur mönüleri verilecek.

FİYATLAR YÜZDE 30 ARTTI
İstanbul otelleri arasında en pahalı iftar Boğaz otellerinde olacak. Geçen yıl 145 TL olan kişibaşı fiyatını yüzde 30 artışla 185 TL olarak belirleyen Çırağan Kempinski'nin yanı sıra 110 TL'lik kişibaşı iftar fiyatını 150 TL'ye çıkaran Four Seasons Hotel Bosphorus en pahalı sofralara ev sahipliği yapacak. Boğaz'ın yanı sıra Sultanahmet ve Marmara Denizi manzaralı otellerin iftar sofralarında kişi başına en düşük fiyat ise 45 TL'yi buluyor. Ramazan ayında otellerdeki farklı uygulamalar olarak ise Dedeman'ın iftar yapan konukları için Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağış yapma uygulaması dikkat çekiyor.

BOĞAZ’A NAZIR İFTAR KEYFİ
En pahalı iftar mönüsünün bulunduğu Çırağan Palace Kempinski, ramazan boyunca İstanbulluları tarihi Çırağan Sarayı’nın birinci katında, Boğaz manzaralı Tuğra Restoran’da ağırlayacak. İftariyeliklerle başlayan iftar mönüsünde gerdan çorbası, Saray usulü dolma, Kayseri usulü mantı, paçanga böreği gibi ara sıcaklardan sonra kuzu incik, organik piliç, sakızlı levrek ya da hünkar beğendi ana yemek olarak sunulacak Yerel tatlıların da bulunduğu iftar mönüsüne canlı klasik Türk müziği eşlik edecek.

En ucuz 5 yıldızlı iftar
Talimhane'deki Elite World İstanbul Otel’in iftar büfesinde cevizli ev yapımı erişte, kayısılı kuzu tandır, talaş böreği, güllaç, cevizli ev baklavası başta olmak üzere Türk mutfağından örnekler yer alıyor. Limitsiz meşrubat ve şerbet servisinin yapıldığı mönünün fiyatı 45 TL.

Her misafir için bağış
Dedeman İstanbul, iftar büfesinin yanı sıra Karadeniz yöresine ait leziz örneklerin sunulacağı mönüsüyle misafirlerini ağırlayacak. Şirket, ramazan boyunca Dedeman İstanbul’da iftarlarını açacak misafirleri için, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunacak.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.