Kırıkkale Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak  02.02.2012 tarihinde görevine başlayan H.Ali OKUR'a ziyaretçi akını devam ediyor.

Marka Okul Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı ve internet sitemizin imtiyaz sahiplerinden Murat YURTTAŞ ve Çankaya Ahmet Haşim İlköğretim Okulu Müdürü Namık Kemal YILDIZ, Sayın OKUR'un yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Murat YURTTAŞ ziyaretle ilgili olarak TurkiyeEgitim.Com'a şu açıklamaları yaptı;

"Bilindiği gibi Sayın H.Ali OKUR, uzun yıllar Ankara'da çeşitli görevlerde bulunmuştur. Kendisiyle oldukça eskiye dayanan bir dostluğumuz bulunmaktadır. Şimdiye kadar çalıştığı kurumlarda daima "Bir Fark Oluşturmuş", Bilgi ve tecrübesini en üst seviyede kullanmıştır. Şu anda başladığı görev gerçekten sorumluluğu oldukça yüksek bir görevdir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde Kırıkkale'de büyük bir eğitim seferberliği başlayacak, il genelinde eğitimin tüm alanlarında önemli başarılar kazanılacaktır.

TurkiyeEgitim.Com olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitimde yapılan iyi örnekleri Türkiye gündemine taşımaya devam edeceğiz. Bu anlamda Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarını yakından takip edip, burada yaşanan iyi örnekler konusunda kamuoyunu bilgilendireceğiz."

TurkiyeEgitim.Com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum