Kaseti çıkan son MHP'liler de istifa etti

Kaseti çıkan son MHP'liler de istifa etti

Gizli çekilmiş seks görüntüleri internete düşen Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve Milletvekili adayı İhsan Barutçu MHP'den istifa etti.

Bir internet sitesinin yayınladığı gizli çekilmiş seks görüntülerinde yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski istanbul İl Başkanı İhsan Barutçu bugün partilerinden istifa etti.

Bülent Didinmez dün yaptığı açıklamada görüntülerin özel hayatı ilgilendirdiğini ve ailesine karşı sorumlu olduğunu belirterek "istifa etmeyeceğim" demişti.

İSTİFALAR GELMEYİNCE KRİZ ÇIKTI

Gece saatlerinde MHP'de önemli gelişmeler yaşandığını, iki ismin istifa etmemeleri halinde partinin seçim öncesinde zor durumda bırakacaklarının söylendiği ve Didinmez ile Barutçu'nun uzun görüşmeler neticesinde istifaya zorlandığı öğrenildi.

BAHÇELİ DEVREYE GİRDİ

Devlet Bahçeli'nin de bizzat talebi doğrultusunda Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu, MHP Milletvekili adaylığından da çekildi.

MHP İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan Didinmez, hem partideki görevinden hem de milletvekilliğinden, İstanbul 3. Bölge 4. sıra adayı İhsan Barutçu da milletvekilliği adaylığından istifa etti.

MHP 456 ADAYLA YARIŞACAK

Kaset skandalının ilk kurbanları Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım olmuştu. Adana 1. sıra Milletvekili adayı Recai Yıldırım ile Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Metin Çobanoğlu partiden istifa etmiş ve adaylıktan çekilmişlerdi. Genel Başkan Yardımcısı  Bülent Didinmez ve İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu da bugün istifalarını verip adaylıktan çekildiler. Bu istifaların arından MHP 12 Haziran seçimlerine 4 eksikle girecek.

Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.