Karabağ İçin İmza Kampanyası

Karabağ İçin İmza Kampanyası

Azerbaycan'da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği, Dağlık Karabağ bölgesinin işgalci Ermenistan'dan kurtarmak amacıyla imza kampanyası başlattı. “We the People Petitions” adındaki kampanya kapsamında 100 bin imza toplanması hedefleniyor.

Azerbaycan'da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği, Dağlık Karabağ bölgesinin işgalci Ermenistan'dan kurtarmak amacıyla imza kampanyası başlattı. “We the People Petitions” adındaki kampanya kapsamında 100 bin imza toplanması hedefleniyor.

AGİT Minsk grubunun Karabağ'ın Ermensitan'ın işgalinden kurtarılmasına dair henüz bir ilerleme kaydedememesi sebebiyle, Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği, AKPM'nin 2085 sayılı kararı üzerine bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre Beyaz Saray'da “We the People Petitions" kısmında açılan dilekçeye 100 bin imza toplanması hedefleniyor.

İmza atanlar ABD yönetiminden Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan topraklarının özgürleştirilmesi ve bölgede beşeri bir felaketin önlenmesi hususunda destek talep ediyor. Söz konusu imza kampanyası için Azerbaycanlı kardeşlerimizin Türkiye'den beklentisi büyük. Bu hususta Türkiye'den gelecek olan desteğe güveniyorlar.

AKPM'nin 2085 sayılı kararı Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ ve diğer bölgelerindeki Ermeni işgaline dikkat çekerken, Ermenistan'ın Azerbaycan'a karşı kasıtlı çevresel kriz çıkarmasını saldırganlık olarak değerlendirip, işgal edilmiş topraklarda bulunan Sarsang Barajı'nın beşeri bir felakete neden olacağı konusunda uyarılarda bulunuyor.

HEDEF: 100 BİN İMZA

Kampanya dün itibariyle bugün başlarken,  imza sayısının 1 hafta içinde 100 bine ulaşması hedefleniyor. Söz konusu kampanyaya en büyük desteğin ise Türkiye'den gelmesi bekleniyor.

KONCUK: TÜRK MİLLETİ AZERİ KARDEŞLERİNİN YANINDADIR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’ta sanal ortamda başlatılan bu kampanyaya imza atarak Azeri kardeşlerimize desteğini bir kez daha yineledi. Genel Başkan Koncuk, “Karabağ’da yıllardır yaşanan insanlık dramına bir kez daha dikkat çekmek amacıyla Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin internet üzerinden başlattığı bu imza kampanyasına destek veriyoruz.

Bir millet, iki devlet söylemleri çerçevesinde, kardeş Azerbaycan’ın yaşadığı her acı ve sıkıntıyı kendi yüreğimizde hissetmekteyiz. Ermenistan’ın yıllardır Türk’ün öz yurdu olan Karabağ’da yaptığı zulüm tüm dünya tarafından bilinmeli ve görülmelidir. Bu kampanya Karabağ’ın yeniden gerçek sahibi olan Azerbaycan’a verilmesi noktasında son derece önem arz etmektedir.

Burada en büyük görev ise elbette Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına düşmektedir. Bu ülkede yaşayan 78 milyon vatandaşımız bu imza kampanyasına destek vermeli ve Azerbaycan Türk’ünün yanında olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmelidir.

Türkiye Kamu-Sen camiası bugüne kadar her zaman olduğu gibi topyekûn bir şekilde Azerbaycan Türklerinin yanında olmuş ve bundan sonrada olmaya devam edecektir. Ben Türkiye Kamu-Sen’in bütün üyelerini ve Türk milletini bu imza kampanyasına destek vermeye davet ediyorum” dedi.

TÜRKİYE KAMU-SEN olarak kardeşimiz Azerbaycan'ı desteklemek için başlatılan kampanyaya bir imza da BİZ atıyoruz.

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK OY'UNUZU KULLANABİLİRSİNİZ...

 

http://www.isgaledurde.com

 

OY'UNUZU KULLANMAK İÇİN İZLEMENİZ GEREKEN YOL AŞAĞIDAKİ GÖRSEL OLARAK İLGİNİZE SUNULMUŞTUR...

 

* Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra aşağıda açılan ekranda bulunan "LİNKE TIKLA" kısmına tıklayınız,

 

* Hemen ardından açılan ekranın sağ tarafından bulunan "ADD YOUR NAME" başlıklı kısmına adınızı, Soyadınızı ve e-mail adresinizi girdikten sonra MAİLİNİZE GELEN;

 

 

 

LİNKİNİ TIKLAYARAK OYUNUZU KULLANMIŞ OLACAKSINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.