Kanuni Değil Erdoğan Fethetti

Kanuni Değil Erdoğan Fethetti

Avusturya'da bulunan Başbakan Erdoğan Viyana'yı kuşattı.

 

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı 5. Forumu'na katılmak üzere Avusturya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Viyana'da yaşayan Türkler sevgi gösterisinde bulundu.
 
Sabah BM programına katılan Erdoğan, öğleden sonra da WONDER derneğinin organizasyonunda Viyanalı Türklere hitap etti. İmam hatip mezunlarının Avusturya'daki yapılanması olan WONDER Derneği'nin merkezinde konuşan Erdoğan'a bina çıkışında çok sayıda Türk sevgi gösterisinde bulundu.
 
"KURTAR BİZİ ERDOĞAN"
 
Başbakan Erdoğan da aracına binmeden önce Türklerin yanına giderek onlarla kısa süre sohbet etti. Bir Türk'ün kendisine verdiği kağıdı cebine koyan Erdoğan, bir çocuğu da kucağına alarak sevdi. Erdoğan, çocuğu öptükten sonra ailesine geri verdi. Erdoğan, ardından bazı Türklerle tokalaştıktan sonra aracına binerek ayrıldı.
 
Kalabalık Erdoğan'ın lehine sloganlar atarken, bazıları da Erdoğan'a "Kurtar bizi buradan" diye seslendi.
 
'YETİŞMİŞ BEYİNLER'E DÖN ÇAĞRISI
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya'nın başkenti Viyana'da MÜSİAD ve WONDER'ın düzenlediği yemekli toplantıya katıldı.
 
Burda gençlere hitap eden Erdoğan, "Yüzlerce, binlerce gencimiz Avusturya'da okumaya başladı. Burada eğitim-öğretimini yaptı. Yetişmiş insanlar olarak bu ülkelerin kurumlarında çalışmaya başladılar. Biz diyoruz ki artık bu yetişmiş beyinlerin kendi ülkesine dönmesi lazım. Dün parya olarak bakılan bu gençler şimdi kendi ülkesinde hizmet vermek suretiyle bu anlayışın nasıl ayaklar altına gömüldüğünü ispat etmesi lazım." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.