Kanser çocukların mutlu günü

Kanser çocukların mutlu günü

Sakarya'da kanser hastası çocuklar sirkte eğlenirken, aynı zamanda bir peynir üretim merkezini gezerek doyasıya peynir yedi ve verilen hediyelerle mutlu oldu.

Sakarya Lösemi ve Kanser Hastaları Derneği'ne (KALDER) üye bir grup kanser, lösemi ve diğer kanser hastası çocuklar, aileleriyle birlikte önce Medrano Sirk'te eğlenirken daha sonra, Ferizli'de bulunan Güneşoğlu Sür Ürünleri Fabrikası'nda ağırlandı.

Kanser hastası çocuklara, önce Güneşoğlu Dinlenme Tesisleri'nde kahvaltı verildi. Tesislerden sorumlu Tolga Güneş tarafından karşılanan çocuklar, zengin menüden oluşan güzel bir kahvaltı yaptı. Daha sonra Ferizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki süt ürünleri Fabrikası'na gelen çocuklar, Güneşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş tarafından karşılandı.

Güneş, çocuklara bol bol peynir ikram etti. Ayrıca, çocuklar için özel hediyeler hazırlayan Güneş'e çocuklar da hastane günlerini anlatan, kendi yaptıkları bir resimle çiçek hediye etti. Özel giysilerle işletmeyi gezen çocuklara, peynir ve yoğurt yapımının tüm aşamaları anlatıldı. Çocuklara çıkışta, yine yoğurt ve peynir çeşitlerinden oluşan birer hediye paketi daha verildi.

Muzaffer Güneş, kanser hastası çocuklar ile ailelerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Çocuklara sağlıklı günler dileyen Güneş, her zaman bu çocuklara destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Tolga Çelik de Güneşoğlu'nun sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Kanser Hastaları Derneği'nin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

KALDER Başkanı Nihal Akar da Güneşoğlu Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş'e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olmanın kendilerine güç verdiğini söyledi. Çocukların çok güzel, farklı ve unutulmaz bir gün geçirdiğini dile getiren Akar, kanser hastalarının her şeyden çok morale ihtiyacı olduğunu, bu tür etkinliklerin onlara çok iyi geldiğini sözlerine ekledi.
tıme türk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.