Kamu Kuruluşlarına Atamalar

Kamu Kuruluşlarına Atamalar

ANKARA (ANKA) – Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Kırıkkale Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Şırnak Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Sevmiş atandı. Şırnak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne de Abdulvahap Güven getirildi.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Başmüfettişliklerine, Müfettiş Ziya Paltun ile Yalçın Karagözlü atandı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kaya ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar ile Kerem Akgündüz getirildi. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürü Doç. Dr. Masum Burak atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkan Yardımcısı Ali Alat başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Aktaş, Türkiye Elektrik İletim A. Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine de Bahri Mancar getirildi.
Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ali Karataş atandı. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Kars Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne de Abidin Aydın atandı. (ANKA)
(HF/ZG)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.