KÂMİL AYDOĞAN’A YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ

KÂMİL AYDOĞAN’A YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ

ANKARA MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÂMİL AYDOĞAN'A YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Yılın Bürokratları Ödül Töreni 27 Mayıs 2011 cuma günü Akar Internatıonal Hotel’de gerçekleştirildi.

 Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündemi oluşturan TIME dergisi ve Mebus Haberleri Dergisi okurları ile 8.’sini düzenleyerek, elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın Devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, işadamlarını, gazetecilerini ve tv muhabirlerini belirleyip, Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdiği gecede Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan Yılın Bürokratı ödülünü törenle aldı.

 Time dergisi Genel yayın Yönetmeni Murat Polat; her yıl geleneksel hale getirilen ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdiklerini söyledi. Bu yıl Yılın Bürokratı ödülüne layık görülen Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz ile Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan’ın ödüllerini aldıkları gecede Ankara’da gündemi belirleyen başarılı simalar bir araya geldiler.

 Törende Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yılın devlet adamı ödülünü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Cemil Çiçek aldı.

http://ankara.meb.gov.tr/sistem/h1.aspx

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.