Kadrolu Öğretmenlerin Sözleşmeli Statüye Geçirilmesi Sorusuna Cevap Verildi

Kadrolu Öğretmenlerin Sözleşmeli Statüye Geçirilmesi Sorusuna Cevap Verildi

Kadrolu Öğretmenlerin Sözleşmeli Statüye Geçirilmesi Sorusuna Cevap Verildi

18. Milli Eğitim Şurasında “Tüm kadrolu öğretmenlerin sözleşmeli statüye geçirilmesi” hakkında,Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici tarafından, yazılı olarak cevaplandırılması için Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU’ya “1-Şu anda görev yapan 70 bin sözleşmeli öğretmenin kadroya geçirilmesi işleminin red edilmesi için mi şurada böyle bir önerge verilmiştir?

2-“Tüm kadrolu öğretmenlerin sözleşmeli statüye geçirilmesi” önergesine tepki gösterdiniz mi? Bu önergeyi desteklediniz mi?

3- “Tüm kadrolu öğretmenlerin sözleşmeli statüye geçirilmesi” önergesi kabul edilseydi, sözleşmeli öğretmenlere kadro sözünüzü tutmamanın gerekçesi olarak bu kararın arkasına mı saklanacaktınız?

4-“Tüm kadrolu öğretmenlerin sözleşmeli statüye geçirilmesi” önergesi kabul edilseydi şu an görev yapan tüm öğretmenler zaman içerisinde kademeli olarak sözleşmeli yapılacak ve iş güvenceleri ellerinden alınacaktı. Bu uygulamayı destekliyor musunuz?” sorularını içeren soru önergesine, Strateji Geliştirme Başkanlığının 10/02/2011 tarih ve 744 sayılı yazısı ile cevap verilmiştir.

 

İşte Bakanlığın cevabı;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.