K.Kartı teknolojisi büyüyor

K.Kartı teknolojisi büyüyor

Kredi Kart kullanıcılarına son bir haber daha verldi ki bu sefer kartın kullanmanın yanında taksit imkanının olması şaşırtıcı

Denizli'de ticari taksisine pos cihazı alan Bülent Turan, müşterilerine kredi kartıyla seyahat imkanı sağlıyor. Bir müşterisinin önerisi üzerine bu uygulamaya geçtiğini söyleyen Turan, "Gidilecek yerin uzaklığına göre 5 taksit yapıyorum. Ekonomik kriz ortamında işlerim iyice açıldı" diye konuştu.

Denizli Konak Durak'ta kendine ait otomobiliyle taksicilik yapan Bülent Turan (40), aldığı pos makinesiyle müşterilerine taksitli yolculuk imkanı sunuyor.

Renault Megane markı 20 T 0043 plakalı otomobilinin üzerine "Denizli'de bir ilk. Şehir dışı seyahatlerinizde kredi kartına 5 aya varan taksit" yazan Turan, bu olayın bir müşterisinin "Kredi kartına taksitlendirme yapmıyor musun?" diye sorması üzerine ortaya çıktığını söyledi. 4 senedir taksicilik yaptığını ifade eden Turan, 4 aydır kredi kartına taksit uygulamasını sürdürdüğünü söyledi.

Turan, "Müşterim söyleyince ilk önce espri olarak algıladım. Ama daha sonra ekonomik kriz ortamında bu uygulamanın faydalı olacağına karar verdim. Özellikle şehirlerarası yolculuklarda kredi kartına taksitlendirme yapıyorum. Gideceği yola göre 5 taksite kadar vade veriyorum. Müşterilerim de bir hayli arttı. Kriz ortamında peşin para harcamak istemeyen vatandaşlar özellikle beni istiyor" ifadelerini kullandı.

Başka illerde taksit uygulaması yapılıp yapılmadığını da araştırdığını söyleyen Turan, "Denizli'de bu uygulamayı yapan tek kişi benim. Duyduğum kadarıyla İstanbul, İzmir, Antalya gibi illlerde de böyle bir uygulama yokmuş" diye konuştu.

www.sonsayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.