İşte gözaltındaki Tarkan

İşte gözaltındaki Tarkan

İstanbul Narkotik şube ekipleri, iki torbacıyı teknik takibe aldı.

 

İSTANBUL Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyete ve iş dünyasına kokain temin eden Selman Güngör Şenel ve Abdülmelik Ceniş adlı iki torbacıyı teknik takibe aldı.

Yaklaşık 6 ay adım adım izlenen ve tüm telefon görüşmeleri kayda alınan torbacılardan Ceniş'in, bir gazetede magazin yazarlığı yapan Kubilay Keskin'e önceki akşam saat 18.00 sıralarında uyuşturucu vermeye hazırlandığı tespit edildi. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Torbacı ile uyuşturucu siparişi veren Keskin, suçüstü yakalandı.

"NE YAPTIM"
Narkotik polisi, zaman kaybetmeden diğer torbacı Selman Güngör Şenel ile ikilinin teknik takiple bağlantılı oldukları belirlenen bir başka gazetenin magazin yazarı Bekir Saçar, Ayyıldız Mayo' nun hissedarı Murat Erdoğan, Eski DYP Milletvekili Rıfat Yüzbaşıoğlu'nun oğlu Gökhan Yüzbaşıoğlu, işadamı Fuat Miras'ın oğulları Ömer Faruk Miras ve Tarık Miras ile Güler Erçetingöz ve Nejdet Aytek'i de yakalayarak gözaltına aldı. İki torbacıya yönelik başlatılan teknik takip, narkotik polisini ayrıca dünyaca ünlü bir isme götürdü. Teknik takipte torbacıların megastar Tarkan Tevetoğlu'na da kokain sattığı kayıtlara girdi. Operasyon kapsamında polis, Tarkan'ın İstanbul Ömerli'deki çiftlik evine önceki akşam saat 22.00 sıralarında baskın düzenledi. Kapıda polisleri gören Tarkan, “Ne yaptım” diyerek pişmanlığını dile getirdi. Ancak, gözaltına alınarak İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

tarkan.20100227095507.jpg
ÇEKYATTAN NEZARETE
Tarkan gece yarısı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Tarkan, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde bir emniyet amirinin çekyat bulunan odasına konuldu. Bu arada narkotik timlerinin Tarkan'ın çiftlik evinde aramaları devam etti. Yaklaşık 2 saat süren arama sonunda 12.5 gram esrar ile esrar öğütmekte kullanılan malzemeler ele geçirildi. Bu gelişme üzerine Tarkan, emniyet amirinin odasından alınarak, diğer suçluların bulunduğu nezarethaneye konuldu.

"BEN İÇİCİYİM"
Tarkan'ın çiftlik evinde esrar bulunması üzerine polise, “Ben esrar kullanmam, esrarlar şoförüme aittir” dediği öğrenildi. Tarkan'ın daha sonra ise uyuşturucu kullandığını itiraf ettiğini ancak başkalarına uyuşturucu temin etmediğini söylediği ileri sürüldü.

Kokain torbacısının yapılan teknik takibi sırasında, kokain torbacısıyla sıklıkla irtibat kuran kişilerin gazeteci Kubilay Keskin, Bekir Saçar ve işadamı Murat Erdoğan olduğu belirlendi. Gazeteciler ve Erdoğan'ın torbacılardan aldığı kokainleri Tarkan'a ulaştırdığı tespit edilirken, bazı telefon kayıtlarına göre ise Tarkan'ın direkt olarak kendisinin de Bond lakabıyla tanınan Ceniş'ten uyuşturucu istediği tespit edildi. (gazetehaberturk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.