İşte Fener'in yeni hocası

İşte Fener'in yeni hocası

Daum'u gözden çıkaran Fenerbahçe yönetiminin Sevilla'da harikalar yaratan 55 yaşındaki İspanyol teknik direktörle prensipte anlaştığı dile getirildi

Şampiyonluğu son haftada Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum ile ipler
henüz resmen kopmasa da İspanyol basını dün gece müthiş bir iddia ortaya attı. İspanyol haber ajanslarının geçtiği haberde Fenerbahçe'nin teknik direktör Juande Ramos ile masaya oturduğu belirtildi. Medyanın da geniş yer ayırdığı haberde sarı-lacivertli yöneticilerin İspanyol hoca ile neredeyse anlaştığı, bazı ufak pürüzlerin kaldığı vurgulandı. Fenerbahçe'nin Ramos'a 3 senelik sözleşme teklif ettiği ve yıllık 3 milyon euro önerdiği de okuyuculara duyuruldu.

İspanyol teknik adam, ülkesinde başladığı kariyerinde2005'te çalıştı rdığı Sevilla'da zirve yaparken, Sevilla ile art arda iki kez UEFA Kupası'nı kaldırmış, birer kez de Süper Kupa ile Kral Kupası'nı müzesine götürmüştü.

2007'de Tottenham'a geçen ve İngiliz kulübünde Lig Kupası'nı almayı başaran Ramos, ertesi yıl Bernd Schuster'in kovulmasından sonra Real Madrid'in başına geçse de İspanyol deviyle beklentileri karşılamaktan uzak kalmıştı. Ramos, son olarak geçen sezon CSKA Moskova'yı çalıştırmış ama Rusya'daki ömrü kısa sürmüştü.
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.