İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nden ‘İş Dünyasıyla Buluşma Toplantıları’

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nden ‘İş Dünyasıyla Buluşma Toplantıları’

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nden 'İş Dünyasıyla Buluşma Toplantıları'

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin düzenlediği ‘İş Dünyasıyla Buluşma Toplantıları’ konferans dizisinin ilk konuğu, Sanko Holding Kurucu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu oldu. Konukoğlu, öğrencilerle deneyimlerini ve iş dünyasının inceliklerini paylaştı.

 

Öğrencilerini iş dünyasının gerçekleriyle tanıştırmayı hedefleyen bir eğitim anlayışı benimseyen İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, bu yaklaşımın uzantısı olarak düzenlediği ‘İş Dünyasıyla Buluşma Toplantıları’ konferans dizisinin ilkini 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdi. Türkiye’nin en başarılı işadamlarını öğrencilerle bir araya getirmeyi amaçlayan toplantıların ilkine konuşmacı olarak, iş dünyasının başarılı isimlerinden Sanko Holding Kurucu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu katıldı.

 

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin Mahmutbey’deki yerleşkesinde öğrencilerle bir araya gelen Konukoğlu, kişisel tecrübelerini ve iş dünyasının inceliklerini paylaştı. İş hayatına atılmadan önce yaşadıklarını ve iş hayatına geçişini anlatan Konukoğlu, üniversite eğitimi alamamış biri olarak eğitimin önemini belirterek, ‘Ancak eğitim hiçbir zaman tek başına yeterli değildir. İş, işte öğrenilir’ dedi.

 

Son derece keyifli geçen konuşmasında öğrencilere iş hayatı hakkında tüyolar da veren Konukoğlu, ‘İş hayatında yabancı dil de çok önemli bir araç.  İngilizce zaten olmazsa olmaz ama fark yaratmak istiyorsanız ikinci bir dil olarak Rusça ya da Çince gibi bir dilin eğitimini de mutlaka almanız gerekir’ dedi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans dizisinin bir sonraki konuğu ise Bayraktar Holding  Kurucusu ve Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.