İslam Memiş'ten flaş altın uyarısı: Sakın bunu yapmayın kaybedersiniz

İslam Memiş'ten flaş altın uyarısı: Sakın bunu yapmayın kaybedersiniz

Gram altın fiyatlarının hızla yükselmesinin ardından Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin geldi.

Bilindiği üzere altın haftayı yükselişle kapattı. Gram altın fiyatları cuma günü saat 17:30 itibari ile 920 lira seviyesinden işlem gördü. Çeyrek altın 1.508,00, yarım altın 3.016,00, cumhuriyet altını da 6.009,00 liradan alıcı buluyor.

İSLAM MEMİŞ'TEN DİKKAT ÇEKEN TAHMİN
Altın fiyatlarının bir anda fırlayıp aynı hızla düşmesi yatırımcının kafasını karıştırıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altındaki dalgalanmaya ilşkin dikkat çeken tahminde bulundu. İşte Memiş'in tahmini:

3 ay sonra bir bakacaksınız farklı bahane olacak sonuca bakacaksınız enflasyon rakamları artmaya devam edecek. Yaz aylarında kuraklık bekliyorum su seviyeleri buharlaşma ile azalacak bunu bekliyorum petrol fiyatları yükseldi maliyetler artıyor su ile problem yeniden yaşanabilir bunların enflasyonu yükseltir diye düşünüyorum. Düşüş öngörürüm devam ediyor. 850-900 bandından kademeli alımın uygun olduğunu düşünüyorum. Kademeli almanın mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.-Kripto paralarda hızlı yükselişler bekliyoruz. Tekrar geniş bant aralığını göz önünde bulundurmak lazım. Eline yeni TL geçmiş olanlar var. Korku ile algılarla varlıklarınıza yön vermeyin. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.