İncirliova Baskılara Mı Boyun Eğdi?

İncirliova Baskılara Mı Boyun Eğdi?

Aynı konu hakkında önceden verdiği kararı değiştirerek tamamen farklı yönde bir karara imza atan Kaymakamlık Makamı tarafsızlığını yitirmiştir.

İdarecilik görev sürelerinin hukuka uygun olarak uzatılmadığı hususunda yapılan şikayet neticesinde; İncirliova Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 07.06.2016 tarih ve Karar No: 1 sayılı kararıyla Eski İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü (Halen İncirliova İmam Hatip Ortaokulu Müdürü) Tevfik AKSOY ve Eski İncirliova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü (Halen Yenipazar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü) Cüneyt KARADEMİR’in isnad edilen “Görevi Kötüye Kullanma” suçunu işlediklerinin tespit edildiği belirtilerek, haklarında 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkındaki Kanunun 3. Maddesinin (a) Fıkrası ve 6. Maddesi gereğince, SORUŞTURMA İZNİ VERİLMESİNE karar verilmiş ve ilgili karar web sitemizde 13.06.2016 tarihinde yayınlanmıştır.

Ancak, haberi yaptığımız gün, İncirliova Kaymakamlığı “soruşturma izni verilmesine” ilişkin kararı, 13.06.2016 tarih ve 715 sayılı Oluru ile geri alındığı gibi, 13.06.2016 tarih ve Karar No: 2 sayılı kararıyla, önceki kararıyla tamamen çelişen, kesin ve inandırıcı delil ile somut bilge ve belge bulunmadığı gerekçesiyle, Eski İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü (Halen İncirliova İmam Hatip Ortaokulu Müdürü) Tevfik AKSOY ve Eski İncirliova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü (Halen Yenipazar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü) Cüneyt KARADEMİR hakkında, SORUŞTURMA İZNİ VERİLMEMESİNE karar vermiştir.

Aynı konu hakkında önceden verdiği kararı değiştirerek tamamen farklı yönde bir karara imza atan Kaymakamlık Makamı tarafsızlığını yitirmiştir. Türk Eğitim-Sen olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yapılan hukuksuz uygulamaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Soruşturma İzni Verilmesine İlişkin KaTıklayınızrar İçin 

Soruşturma İzni Verilmemesine İlişkin Karar İçin Tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.