İnci Ertuğrul’la ‘Etkili Konuşma’ Marmara Belediyeler Birliği

İnci Ertuğrul’la ‘Etkili Konuşma’ Marmara Belediyeler Birliği

İnci Ertuğrul'la 'Etkili Konuşma' Marmara Belediyeler Birliği

Marmara Belediyeler Birliği İletişim Platformu tarafından düzenlenen programlara, "Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı" konusunun işlenmesiyle devam edilecek.

 

Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’nde bulunan merkez binasında gerçekleştirilen eğitim programları çerçevesinde, ekranların sevilen spikerlerinden İnci Ertuğrul seminer verecek. “Etkili ve Güzel Konuşma Sanatı” ana başlığıyla; beden dili, topluluk önünde hitabet ve diksiyon konularına değinilecek eğitim, 18 Ocak 2012 Çarşamba günü 13:30 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Programa, Marmara Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin tüm birimlerinden personel katılabilecek.

 

İNCİ ERTUĞRUL KİMDİR?

Trabzon Akçaabat’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Akçaabat’ta tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Ertuğrul, TRT’nin açmış olduğu ‘Spikerlik’ sınavıyla mesleğe adım attı. 1993 yılında TGRT’nin kuruluşuyla birlikte çalışma hayatına İstanbul’da devam eden Ertuğrul 3 ay Londra Reuters binasından gerçekleştirilen yayınlarda görev aldı.

 

Ardından Haber merkezinde ‘Spiker’ olarak görev aldı. Türkiye Gazetesinde ‘İnci Ertuğrul ve Renkler’ adlı sayfada 4 yıl yazılar yazıp röportajlar yaptı. 5 yıl boyunca sosyal konuların ele alındığı ve kayıp insanların arandığı “İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz” adlı programla yeniden program sunuculuğuna dönüş yaptı.  678 kayıp insan bulunarak bir rekora imza atılan program TGRT, FOX, FLASH ve son olarak da STAR TV’de yayınlandı. CİNE 5′te “İnci Ertuğrul ile Rengarenk” adlı kadın kuşağının yayınını gerçekleştiren Ertuğrul halen TRT-Haber’de “İnci Ertuğrul ile Haber Tadında” adlı programı sunmakta ve öğretim görevlisi olarak çalışmayı sürdürmektedir. Evli olan İnci Ertuğrul bir kız çocuk annesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.