İlköğretim öğrencisini fuhuşa zorladılar

İlköğretim öğrencisini fuhuşa zorladılar

Çorum'da, bir ilköğretim okulu öğrencisiyle cinsel ilişkiye girip fuhuşa zorladıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı. Mahkeme 9 kişiyi tutukladı.

Çorum'da, 13 yaşındaki ilköğretim 8. sınıf öğrencisiyle cinsel ilişkiye girip fuhuşa zorladıkları ve 2 arkadaşını da taciz ettikleri tespit edilen, yaşları 31 ile 54 arasında değişen 11 kişiden 9'u çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

13 yaşındaki F.Ş. isimli kızı fuhuşa zorlayan, daha sonra da F.Ş.'nin arkadaşları 12 yaşındaki ilköğretim 7. sınıf öğrencisi E.Ç. ile 17 yaşındaki G.K.'yi de taciz ederek ilişkiye giren E.A. ile birlikte kızları taciz eden 41 yaşındaki H.T., 31 yaşındaki F.Ç., 33 yaşındaki K.Ş., 19 yaşındaki V.A., 49 yaşındaki Y.Ş., 54 yaşındaki H.Y., 47 yaşındaki F.K., 41 yaşındaki Ç.K., 31 yaşındaki A.A., 48 yaşındaki E.Ç. Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nce gözaltına alındı.

Zanlılardan F.Ş.'nin nişanlısı A.A. ile V.A. savcılık tarafından serbest bırakılırken diğer 9 kişi tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayı 155 ihbarı çözdü

155 Polis İmdat' telefonuna 3 gün önce gelen bir ihbarda, E.A.'nın 13 yaşındaki F.Ş.'yi para karşılığında erkeklere pazarladığı söylendi.

İhbar üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, genç kızların ifadelerinin ardından E.A.'yı gözaltına aldı. E.A.'nın ifadesinin ardından da kızlarla ilişkiye giren ve taciz eden diğer 10 kişi yakalandı.

Babası hapisteymiş

İfadesinde, E.A. ile yaklaşık 1 yıldır arkadaşlık yaptığını söyleyen F.Ş., "Babam S.Ş., 'silahla yaralama' suçundan tutuklandıktan sonra onun arkadaşı E.A. ile tanıştık. Sık sık bize geldi... 'Babana söylerim' diyerek tehdit ediyordu. Babam birkaç ay önce hapisten çıktı. Babam çıktıktan sonra da onunla görüşmeye devam ettik.... Okul arkadaşım E.Ç. ve komşumuzun kızı G.K. ile de E.A.'yı ben tanıştırdım" dedi.

G.K. ise ifadesinde, E.A.'nın tanıştırdığı arkadaşı H.Y.'den 'ailenize söyleriz' şeklinde tehditler aldıklarını öne sürdü.

13 yaşındaki F.Ş. 1 hafta önce nişanlanmış

Bu arada, F.Ş.'nin geçen hafta A.A. ile nişanlandığı öğrenildi. Yapılan operasyonda, nişanlı A.A. da gözaltına alındı. İfadesinde olayları bilmediğini ve yeni öğrendiğini söyledi.

Zanlılar, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından A.A. ile V.A. serbest bırakılırken, diğer 9 kişi tutuklandı.

Mağdurlar F.Ş., E.Ç. ve G.K.'nın Çorum Devlet Hastanesi'ndeki muayenelerinin ardından kesin raporlarının alınması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

F.Ş. ailesinin yanından alınarak Çorum Yetiştirme Yurdu'na yerleştirilirken diğer mağdurlar, ailelerine teslim edildi.

cnnhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.