İl M.E. Müdürü, bayan memura küfretti mi?

İl M.E. Müdürü, bayan memura küfretti mi?

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar'ın Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü özel kalem memuresi Fisun Gül'e “senin ......” diye ağır hakarette bulunduğu iddia edildi.

İddiaya göre Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertıuğrul Dindar, Nazilli ilçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ile görüşmek ister. Ercan’ın makamda bulunmadığını ve “okullara ziyarete gidiyorum” diyerek dışarıya çıktığını anlatmaya çalışan Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü özel kalem memuresi Fisun Gül’e Faruk Ercan’ın hangi okula gittiğini soran Dindar, “bilmiyorum” yanıtı alır.
Bunun üzerine Faruk Ercan’a cep telefonundan ulaşan Dindar, Ercan’ın tedavi için hastanede olduğu bilgisine ulaşır.
“SENİN AYAKLARINI KIRARIM”
Kendisine yalan söylediğini düşündüğü özel kalem memuresi Fisun Gül’ü yeniden arayan Dindar’ın “bana neden yalan söylüyorsun, senin ayaklarını kırarım” diyerek azarladığı öğrenildi.
“SENİN AĞZINA S.Ç…M”
Memurdan “Ayaklarım zaten kırık, ben engelli kadrosundan işe alındım” yanıtını alan Dindar'ın çok sinirlendiği ve bayan memura “oraya gelir senin ağzına s.ç...m” diyerek ağır hakarette bulunduğu iddia edildi.
"YAŞANANLAR DOĞRU"
Aydın 24 Haber’e konuşan Fisun Gül, “yaşananlar doğru ama bu konuda açıklama yapmak istemiyorum” demekle yetindi.
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KILINÇ OLAYA EL ATTI
Bayan memura hakaret edilmesinden çok büyük rahatsızlık duyan Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın yaşananları öğrenince, Fisun Gül’den bilgi aldığı, olayı Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e ilettiği ve bakanlıkça 4 müfettiş görevlendirilerek, geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
DİNDAR APAR TOPAR ANKARA’YA GİTTİ
Olaydan sonra bayan memurdan şikâyetini geri çekmesini isteyen Ertuğrul Dindar’ın, 12 Haziran 2011 seçimlerinde Ak Parti’den Eskişehir milletvekili aday adayı olduğu ve olayın duyulmasından sonra rapor alarak, apar topar Ankara’ya gittiği öne sürüldü.
ERTUĞRUL DİNDAR BUNU HEP YAPIYOR
Aydın Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, daha önce de bir bayan öğretmene hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye verilmiş, Mine Yıldız isimli bir öğretmene hakaret ve tehdit suçundan 15 ay hapse mahkûm olmuştu.
http://www.aydin24.com

Memurlar.biz
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.