İl İçi Atamalarına Proje Okulları da Açılsın

İl İçi Atamalarına Proje Okulları da Açılsın

Bilindiği üzere, 2024 yılı mayıs ayında yayınlanan duyuruyla Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına öğretmen atamaları yapılmış, 1 Temmuz’dan itibaren de ataması yapılanların görevlerine başlamaları gerektiği...

Bilindiği üzere, 2024 yılı mayıs ayında yayınlanan duyuruyla Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına öğretmen atamaları yapılmış, 1 Temmuz’dan itibaren de ataması yapılanların görevlerine başlamaları gerektiği belirtilmiştir. Yine, öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirmeleri mayıs ve haziran aylarında yapılmış; yapılan duyuruyla da temmuz ayında ikinci kez öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirmelerinin yapılacağı açıklanmış ve atama takvimleri kamuoyu ile paylaşılmıştır. İl içi ve iller arası yer değiştirmelerin ikinci kez yapılacak olması kamuoyunda olumlu karşılık bulmuş; ancak, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına da öğretmen atamalarının ikinci kez yapılması yönünde de sendikamıza talepler gelmeye başlamıştır.

Türk Eğitim-Sen olarak; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının öğretmen ihtiyaçlarının karşılanması için ikinci kez bu kurumlara da öğretmen atamasının belirlenecek bir takvim doğrultusunda yapılması veya temmuz ayında yapılacak il içi yer değiştirmelerde bu kurumlarında öğretmenlerin tercihine açılarak bu kurumlara atamaların yapılması hususunda; MEB’e talepte bulunduk.

İlgili Yazımız İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.