İktidar ile MHP ele ele verirse

İktidar ile MHP ele ele verirse

AK Parti ve MHP'nin yeni anayasa için gerekli 367'yi bulamayabileceğini belirten Erdoğan, "Hiç olmazsa millete gitmenin yolu açılabilir" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'nin Yıldız Sarayı Silahhane binasından canlı yayımladığı "Cumhurbaşkanı Gençlerle Buluşuyor" programında, gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI : Sadece iktidar partisi ile MHP el ele verse, 367'yi bulamayabilirler, o ayrı bir konu ama hiç olmazsa millete gitmenin yolu açılabilir. İnanıyorum ki millete gitmenin yolu açılsa, millet böyle bir yeni anayasa 'evet' diyecektir. Milletimize bu noktada güveniyorum. İktidar partisi ile MHP arasında asgari müştereklerin değil, azami müştereklerin olduğuna inanıyorum. Azami müştereklerin olduğu iki görüş, iki yapı, eğer bir araya gelir de böyle bir milli ve yerli anayasayı eğer oluşturursa, bu millet de kendisi için, kendi dokusunu yansıtan milli ve yerli bir anayasaya 'evet' diyecektir diye düşünüyorum. Temmenni ederim ki bu adım da kararlı bir şekilde atılır.

SABAH

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum