II. EYFOR Eğitim Yönetimi Forumu

II. EYFOR Eğitim Yönetimi Forumu

II. EYFOR ” II. Eğitim Yönetimi Forumu” Çalışmaları Başladı

22-23 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara Başkent Öğretmenevinde düzenlediğimiz I. Eğitim Yönetimi Sempozyumu’nda  sizlerle birlikte olduğumuz ve siz değerli katılımcılarımızdan gelen olumlu dönütler için öncelikle teşekkür etmek istiyoruz.  Ankara’da I. Eğitim Yönetimi Sempozyumu açılış konuşmasında söz verdiğimiz üzere etkinliklerimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu yıl yapacağımız II. etkinliğimizi alandan gelen olumlu tepkiler ve talepler doğrultusunda  foruma dönüştürmek istedik ve EYFOR adını verdik. II. EYFOR II. Eğitim Yönetimi Forumu’nu 22-23 Ekim 2011 tarihlerinde Ankara’da yapacağız.

“2023′e Doğru Eğitim Liderliği” ana teması altında Eğitime ve yönetime ait konuların bilimsel veriler ışığında işleneceği eğitim yönetimi forumuna sizleri davet etmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

II. EYFOR konuları ve önemli tarihleri yakında açıklanacaktır.

Bu sürece aktif olarak katılabilmek için hazırlayacağınız kuramsal ve uygulamalı bilimsel çalışmalar yol gösterici olacaktır. Kongreye tüm öğretim üyesi ve yardımcılarını, doktora ve yüksek lisans öğrencilerimizi, il ve ilçe milli eğitim yöneticilerimizi, müdür ve öğretmenlerimizi, STK ve meslek odaları temsilcilerini ve davet eder, bilimsel ve kişisel olarak   II. EYFOR‘a sağlayacağınız katkılar için 22-23  Ekim 2011 tarihlerinde Ankarada yapılacak olan “II. Eğitim Yönetimi Forumu“nu onurlandırmanızı saygılarımla dilerim.

                                                                                                               Adem ÇİLEK
                                                                                                     EYUDER Genel Başkanı

                                                                                                         [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.