Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney bölgelerimizde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, bu akşam saatlerinde doğusu parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; bu akşam saatlerinde bölge genelinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; bu akşam saatlerinde Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Eskişehir ve Çankırı ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu) ile Sinop çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri ile yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz ve Tokat çevreleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı ve kuzeyi çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır) aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.