Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege kıyıları ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Cuma) Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeydoğudan kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer hafif sis görülecek. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde hafif sis görülecek. 

BATI KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kıyılarında kuzeydoğudan kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.Sabah saatlerinde kıyılarında hafif sis görülecek. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Cuma) Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Cuma) Hakkari ve Van çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...











SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.