Hakemler önümüzde duramazlar

Hakemler önümüzde duramazlar

Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak. Fenerbahçe'nin önünde asla duramazlar.

VE Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Savaş baltalarını çıkardı... Eskişehirspor yenilgisi sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı, hakemlere ve federasyona göz dağı verdi. Yıldırım şöyle konuştu:

“Takım kötü oynuyor kabul ediyoruz. El birliğiyle bunu düzelteceğiz, tedbirleri alacağız. Bizim oyuncularımız iyi oyuncular. Nasıl 8-10 maç kazandıysak, düzeleceğiz. Hocayla futbolcularla görüşeceğiz.

Bu hakem penaltı vermedi

Yanlış olan bir şey Türk hakemleri. Aziz Yıldırım bir mücadele veriyor; Türk futbolu bir yere gelsin diye. Ama maalesef hakemler ve federasyon bu işin içinde yokmuş gibi davranıyor.

Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği başkanı olduğu için konuşamıyor. Bu akşamdan (dün) itibaren Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktım. Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak.

Bu hakem Beşiktaş maçında penaltıyı vermiyor. Üçüncü golde ofsaytı vermiyor. Bugün Bilica'yı çekiyorlar penaltıyı vermiyor. İlk golden önce faulü vermiyor. Bizim oyuncular yerlerde geziyor penaltı çalınmıyor. Ondan sonra neymiş 'Lig bu hakemlerle bitecekmiş' Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Kulüplerin önünde duramazlar.

Elimden geleni yaparım

Fenerbahçe'nin önünde asla duramazlar. Kulüplere bana gösterilen güven için teşekkür ediyorum. Dışarıdan elimden gelen bir şey varsa yaparız.
Bu oyuncuların yerinde ben olsam 'Yönetim bizim hakkımızı savunmuyor' derim. Ama bundan sonra öyle olmayacak. Beni yolumdan kimse çevirmez. Tahkim kurulu, disiplin kurulu hepsine söylüyorum. Federasyona sesleniyorum; “akıllarını başlarına alsınlar.”
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.