Hainleri muhatap alanları lanetliyorum

Hainleri muhatap alanları lanetliyorum

Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada, 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkâri Çukarca ve Siirt Eruh'ta yaşanan çatışmalarda 8 askerin şehit olmasını “hainlere cesaret verenleri, kucak açanları, arkalarında duranları ve muhatap alanları lanetliyorum” sözleriyle değerlendirdi

Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada, 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu söyledi. Kürt açılımında bulunan hükümetin yıkım projesini ısrarla sürdürmeye çalıştığını, yaşanan olayın gidilen yolun yanlış olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Sabotaj eleştirisi
Bahçeli, terör saldırısını “açılıma sabotaj” olarak nitelendiren Erdoğan'ı eleştirirken de “Bir sabotaj varsa, bu Erdoğan'ın iddia ettiği gibi teröre teslim olan hükümetin sözde açılımına değil, milletinin esenliği için terörle mücadeleyi yıllardır sürdüren kahramanların azmine, inancına ve fedakârlığına yöneliktir. Kanlı terör örgütünün belini kırmadan ve ortadan kaldırmadan yapılacak her sözde açılım ve girişim, şiddetin gölgesinde kalmaya ve terör ile yapılan pazarlığın parçası olmaya devam edecektir” dedi.

Baykal: Üzüntümüz büyük
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da, şehit askerler nedeniyle ailelere ve Türk milletine başsağlığı dilerken “Açılım diye milleti aldatmaktan vazgeçin. Bir taraftan Türkiye'yi bölme planı içinde sorumsuzca yürüyorsunuz. Bir taraftan 7 tane fidan gibi evladımız şehit oluyor. Siirt ve Hakkâri'de 7 askerin şehit olması nedeniyle ailelere ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Tüm milletimizi acıya boğdu. Üzüntümüz çok büyük” dedi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.