Gündoğdu: Pastadan Hak Ettiğimiz Payı Alacağız

Gündoğdu: Pastadan Hak Ettiğimiz Payı Alacağız

Bedel Ödeyerek Büyüttüğümüz Pastadan Hak Ettiğimiz Payı Alacağız

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ülkenin büyük fotoğrafı için referandumlarla, eylemlerle sonuna kadar bedel ödemeye hazır olduklarını belirterek, “Bedel ödeyerek büyüttüğümüz pastadan hak ettiğimiz payı alacağız” dedi.

Erzurum genişletilmiş il divan toplantısı Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıya katılım oldukça yoğun oldu.

Programda konuşan Ahmet Gündoğdu, “Bu ülkede pasta büyüyorsa, bunda en büyük pay öğretmenlerindir, kamu çalışanlarınındır” dedi.

Gündoğdu, son yıllarda zarar eden bir tek bankanın bulunmadığına dikkat çekerken, “Yüzde 40’tan az kâr eden banka var mı?” diye sordu.

Ülkenin büyük fotoğrafı için referandumlarla, eylemlerle sonuna kadar bedel ödemeye hazır olduklarının altını çizen Gündoğdu, “Bedel ödeyerek büyüttüğümüz pastadan hak ettiğimiz payı alacağız. İlk toplu sözleşme istediğimiz gibi geçmedi. Kimsenin kaçacak yeri yok. Ağustos’ta yeni toplu sözleşme var. Hükümetin önünde seçimler var; yerel seçimler var, genel seçimler var. Gidecekleri başka yer yok” şeklinde konuştu.

Gündoğdu, daha sonra sendikal çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi.

Erzurum 2 No’lu Şube Başkanımız Zinnur Şimşek ise, Eğitim-Bir-Sen’in kurulduğu günden bugüne diyaloğu öncelediğini, demokrasi ve insan hakları mücadelesi verdiğini söyledi.

Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak da birer konuşma yaptı. Açılış konuşmalarının ardından genişletilmiş il divan toplantısına geçildi. Toplantı, üyeler arasında görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.