Güiza’dan şok sözler

Güiza’dan şok sözler

Türkiye Süper Ligi beni tatmin etmiyor. La Liga'ya dönmek istiyorum.Valencia benimle ilgilenirse gözüm kapalı giderim, sorun çıkarmam.Türkiye'deki sahalar, Güney Afrika'daki gibi kuru. İspanya gibisi yok

Fenerbahçe'nin golcü ismi Daniel Güiza, tatilini geçirdiği İspanya'da ilginç demeçler verdi, sarı-lacivertlilerden ayrılmak istediğini net bir şekilde dile getirdi.
FIFA Konfederasyon Kupası'nda Güney Afrika'ya karşı attığı iki golle İspanya'ya üçüncülüğü kazandıran Güiza, Valencia bölgesinin spor gazetelerinden Superdeporte'ye konuştu, “Türkiye'de devam etme niyetinde değilim. La Liga'ya dönmek istiyorum. Valencia daha hoşuma giden bir kulüp” açıklamasında bulundu.

Büyük takım özlemi!
Karşılaşmaların ardından Jerez'de tatilini geçiren İspanyol oyuncu, “Kariyerimde hiç büyük takımda oynamadım. Şimdi büyük bir kulüpte futbol hayatıma devam etmek istiyorum. Bu anlamda Valencia bana uyuyor” ifadesini kullandı, Fenerbahçe'nin kendisini tatmin etmediğini ima etti.
Güiza, “Eğer zamanı gelirse, bir anlaşmaya varmak için konuşuruz. Ama ben çok fazla sorun yaratmayacağım. Eğer Valencia benimle ilgilenirse gözüm kapalı giderim. Valencia'da oynayan ve 'benim için bir baba' olan Marchena da Endülüslü ve onun sözlerini dinliyorum” diye konuştu.

İspanya'yı özlemiş
Türkiye'de devam etmeyi arzulamadığını hatırlatan golcü, Süper Lig'in kendisini tatmin etmediğini, İspanya gibi bir ülkeyi çok özlediğini söyledi. Ülkemizdeki sahaları da eleştiren İspanyol oyuncu, Türk liginin “karışık” sahalarının da “Güney Afrika'daki gibi sulanmamış ve kuru” olduğunu ileri sürdü, “İspanya gibisi yok” dedi.
Fenerbahçe'de başarılı olduğunu iddia eden Güiza, uyum sorunu çekmesine rağmen ilk sezonunda 15 gol atmasının kötü olmadığını kaydetti.

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.