Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nde Büyük Değişim!

Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nde Büyük Değişim!

Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nde Büyük Değişim!

Gölbaşının en eski ve köklü lisesi Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nin fiziki yapısını yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölbaşı Belediyesi ve Okul Aile Birliğinin el ele vererek çalışmaları neticesinde ilçemizde pek çok kimsenin de eğitim aldığı güzide okul hak ettiği fiziksel görünüme kavuşacak gözüküyor.

Okulun dış cephesinin mantolama yapılarak boyanması, tüm tuvaletlerin engellilerin de kullanacağı şekilde yeniden yapılması, okul içinin tamamının alçı çekilerek boyanması ve koridorlar ile sınıfların zeminlerinin granit ile kaplanarak, koridor duvarlarının fayans ile kaplanması çalışmaları sürdürülmekte olup öğrencilerin okulun açılması ile tamamen yenilenmiş bir okul ortamı ile karşılaşacakları görülmektedir.

Kuşkusuz hak ettiği fiziki ortamlara kavuşacak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi öğrencilerinin akademik anlamda da başarılarının artacağı ve bu durumun da olumlu motivasyon sağlayacağı düşünülmektedir.

Çalışmaları bizzat yakinen takip eden Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet MERMERCİ kendilerine destek olan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gölbaşı Belediyesine, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

image002.20120808003005.jpg

image003.20120808003017.jpg

image004.20120808003029.jpgimage001.20120808002955.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.