Gökçek’e ’Üç Çorumlu’ tepkisi

Gökçek’e ’Üç Çorumlu’ tepkisi

DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Aynı zamanda Çorumlular Federasyonu Genel Sekreteri olan Kenan Nuhut federasyonun kurulma aşamasında bugünkü federasyon başkanı Dursun Dağaşan ve bir heyetle Gökçek'le görüştüklerini ve hemşeri dernekleri federasyonu için destek istediklerini söyledi.

O dönem dernekle ilgili bilgi verdiklerini söyleyen ve Ankara'da 1 milyonu aşkın Çorumlu bulunduğunu ifade ettiklerini belirten Nuhut, Gökçek'in kendilerine, "Bir milyonun üzerinde Çorumlu da olsanız üç Çorumlu bir araya gelemezsiniz" dediğini iddia etti.

Çorumlular Federasyonu'nu ziyaretinde konuşan Nuhut, "Ankara'daki Çorumlu hemşerilerim bu seçimlerde Gökçek'e üç Çorumlu'nun bir araya gelip gelemeyeceğini gösterecek. Başta Çorumlu hemşerilerim olmak üzere sağın birleştirici partisi Demokrat Parti olacak" dedi.

184 Çorumlu Derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Çorumlular Federasyonu Başkanı Dr. Dursun Dağaşan, Ankara'da 1 milyon 70 bin Çorumlu hemşerilerinin yaşadığını ve yerel seçimlerde oy kullanacak hemşeri sayısın 570 bin olduğunu söyledi. Dağaşan, Çorumlu hemşerilerini bir deklarasyonla 29 Mart seçimlerinde sandıkta DP ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut saflarında birleştiklerini ifade etti.

29 Mart seçimlerinde "Üç Çorumlu bir araya gelecek mi?" sandıkta göstermelerini isteyen Dağaşan, "Başkent siyasetinde yer almak istiyorsak gün bu gündür" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/11282014.asp?gid=140

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.