Gökçek'e göre MHP'li baronlar

Gökçek'e göre MHP'li baronlar

Gökçek, MHP'nin içindeki iki ünlü isim baronlara hizmet etmekle suçladı. Onlar MHP'nin içinde Karayalçın'a çalışıyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP'li Oktay Vural ve Deniz Bölükbaşı'nın yeni MHP'li olduğunu anlatarak,"Sayın Vural ve Bölükbaşı'nın baronlarla ilişkisi var, ikisi de Karayalçın için çalışıyor" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahallle Belediye Başkanı Ahmet Duyar ile birlikte Yenimahalle'de SKM açılışına katıldı. Gökçek, bir apartmanın içine girerek seçmenlerine buradan seslendi. Gökçek, konuşmasında MHP'li Vural, Bölükbaşı ve MHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş aleyhine açıklamalarda bulundu.

Gökçek, Oktay Vural ve Bölükbaşı'nın eski MHP'li olmadığını sonradan MHP'ye geçtiğini öne sürerek, kendisi aleyhine açıklama yaptıklarını ve Karayalçın'a çalıştıklarını söyledi. Karayalçın'ın da MHP'nin kendisi hakkında açıklamalar yapmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Gökçek Yenimahalleli vatandaşlara sağ oyların bölünmemesini istedi. Gökçek, "Sayın Oktay Vural ve Deniz Bölükbaşı baronlarla ilişkileri var. Onlar Karayalçın için çalışıyorlar. MHP'li hemşerilerime sesleniyorum. Sağda birlik olalım, oylarınızı bölmeyin. Particilik yapmak uğruna Ankara'nın istikbalini tehlikeye atmayın. PKK yandaşı DTP'nin mitinglerine katılan Karayalçın'ı desteklemeyin" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.