Gerets yıllar sonra açıkladı: Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı

Gerets yıllar sonra açıkladı: Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı

Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Eric Gerets, yıllar öncesinde yaşanan bir olaya ilişkin en ilginç açıklamasını yaptı.

Gerets, 2005-2006 sezonu son maçında Fenerbahçe'nin Denizli'yle berabere kalmasını beklemek zorunda kaldıkları son 15 dakikayı, "Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı" şeklinde niteledi.

Eric Gerets Türkiye'yi ve Galatasaray'ı unutamıyor. 2005-2007 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran Gerets, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk sezonunun sonunda yaşananlara yıllar sonra bir kez daha değindi.

Fransız basınına konuşan Gerets, Ligue 1'da son 4 haftaya girilirken takımı Marsilya'nın yalnızca averajla liderlik koltuğunda oturması nedeniyle kendisine sorulan, "Daha önce bu kadar çekişmeli bir sezon sonu yaşamış mıydınız?" sorusunu Süper Lig'i örnek göstererek yanıtladı.

Gerets, 2005-2006 sezonunda Galatasaray'ın hocasıyken Türkiye'de yaşadığı şampiyonluğu anımsatarak, o sezon, şampiyon olup olmadıklarını öğrenmek için, son hafta oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçının son saniyelerine kadar beklemek zorunda kaldıklarını söyledi. Gerets, Denizlispor taraftarlarının sahayı konfeti yağmuruna tutması nedeniyle kendi maçlarından 15 dakika sonra biten bu karşılaşmanın sonucunu müthiş bir gerilim ve heyecan içerisinde beklediklerini vurgulayarak, "Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı" şeklinde konuştu.

milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.