GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ HATAY’DA

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ HATAY’DA

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ HATAY’DA

3 Nisan 2012 Perşembe günü Hatay 1 No’lu Şubemiz tarafından Antakya Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısına Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar Şahindoğan ile Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir katıldı. Toplantıda Hatay 1 No’lu Şube Başkanımız Recep Tuncay, Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Temsilcisi Hayrettin Şahin ile birlikte İlçe Temsilcileri ve İşyeri Temsilcileri hazır bulundular.

Toplantının açılış konuşmasında Şube Başkanı Recep Tuncay, Hatay ilinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir yaptığı konuşmada Genel Merkezin çalışmaları hakkında bilgi vererek, 5 Mayıs Cumartesi günü 7 ilde bölgesel olarak yapılacak mitinglerin önemini anlattı. 4+4+4 Eğitim Sistemi hakkında da Türk Eğitim-Sen’in görüşlerini bildiren Özdemir, kendi sekretarya çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar Şahindoğan 4688 Sayılı kanundaki yeni değişiklikleri anlatarak Türkiye Kamu-Sen’in toplu sözleşme masasına sunduğu talepleri detaylı bir şekilde katılımcılara açıkladı. Sekretarya çalışmaları hakkında da bilgiler veren Şahindoğan, katılımcıların mevzuatla ilgili sorularını cevapladı. Daha sonra Reyhanlı ilçesini ziyaret eden Genel Merkez Yöneticileri Reyhanlı İlçe Temsilcisi Tuncay Ayten ile birlikte Yahya Turan Anadolu Öğretmen Lisesi, Jandarma İlköğretim Okulu, 8 Temmuz İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret ederek eğitim çalışanlarıyla ve üyelerimizle görüşerek Türk Eğitim-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.