Gençlere uluslararası eğitim ve kariyer fırsatı

Gençlere uluslararası eğitim ve kariyer fırsatı

Üniversiteden yeni mezun olmuş veya en fazla iki yıllık iş tecrübesi olan, iyi bir kariyer hedefleyen gençlere yurt dışında eğitim ve üst düzey yöneticilik imkanı sunuluyor. Her yıl yapılması planlanan programla, Türkiye'den seçilecek 4 kişi Amsterdam'dak

Üniversiteden yeni mezun olmuş iyi bir kariyer hedefleyen gençlere Hollanda'da eğitim ve üst düzey yöneticilik imkanı sunuluyor. ING Grubu bu yıl başlattığı 'ING International Talent Program (IITP)' adlı kariyer programıyla, faaliyet gösterdiği ülkelerin her birinden 4 yetenekli genç seçip yetiştirecek. Türkiye'nin de bulunduğu program kapsamında yetiştirilen gençler, ING Grubu'nun merkezinin bulunduğu Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki eğitim programlarını da içeren toplam 3 yıllık bu süreçten sonra uygun iş pozisyonlarına yerleştirilecek. Grubun hedefi, bu programla uzun vadede bankaya üst düzey kadro yetiştirmek. Programa yeni mezunlar veya en fazla iki yıllık iş tecrübesi olanlar başvurabiliyorlar. Herhangi bir bölüm kısıtlaması olmamakla birlikte İşletme, İktisat, Matematik ve Endüstri Mühendisliği gibi finans alanına yakın bölümlerden mezun olanlar, programa katılmak için daha avantajlı. İleri derecede İngilizce şartı aranan IITP'de yüksek lisans ve yurtdışı staj tecrübesi de artı puan olarak değerlendiriliyor.
 

Programa katılmak isteyenlerin öncelikle İngilizce yeterlilik sınavını geçmesi gerekiyor. Burada başarılı olanlar Psychometric test değerlendirme merkezi ve mülakatlardan oluşan çok boyutlu bir değerlendirme sürecine alınıyor. Değerlendirme sürecinin sonunda seçilen adaylar, programa girmeye hak kazanıyor.
 

Her yıl yeni mezunlar almaya devam ederek sürekli bir program haline gelmesi hedeflenen IITP için başvurular 5 Haziran'da başladı. Adaylar www.ing.jobs/graduates  adresi üzerinden 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunabilir.

Hürriyet Eğitim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.