'Fırsat olsa, omlet yapın yiyin derdim'

'Fırsat olsa, omlet yapın yiyin derdim'

AK Parti il başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, öğrenci protestolarını değerlendirdi. "Fırsat olsa, bol paranız var akşam omlet yiyin derdim" diyen Erdoğan, öğrencilerin neyi protesto ettiklerini bilmediğini söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti il başkanları toplantısında bir konuşma yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Erdoğan şunları söyledi: "Olmayan şeyin hiçbir zaman delili olmaz ki. Hala müflis tüccar, biliyorsunuz eski defterleri karıştırır dururmuş. Bunların hali bu. Bunlar aynı zamanda Ergenekon'un avukatlığını da yapıyor. WikiLeaks belgeleri baktılar ki Ergenekon'la aynı şeyi yapıyor. İftirayı bile yabancı diplomatlarından ödünç alıyor. Yabancı sitelerin iddialarının borazanlığını yapıyorlar. utanacakları yerde belgesini getir diyorlar. Sen gidip muhtardan belgeni alamadın oy kullanamadın, şimdi kalkmış bizden belge istiyorsun. Belge kim, sen kim? İspat edin hesapları bulun o paraları ve malvarlığını size bağışlayacağım diyorum. Açıklama yapıyor, biz haram para istemeyiz. Anadolu'da bir laf vardır. Her boyayı boyadın bir fıstık yeşili kaldı. Eski hesapları karıştırıyorlar oradan bir şey çıkmaz, çıkmayacak.

Bizzat CHP'ye oy vermiş vatandaşlar bu tarz siyasetten son derece rahatsızlar. Öyle bir genel başkan ki herkesi oy vermeye çalışıyor, kendisi gidip oy kullanamıyor. Hayır bile diyemiyor. Öyle bir genel başkan düşünün ki üzerindeki gömlek için parasını verdim aldım diyor, fatura başkasının adına çıkıyor. Ben genel başkan adayı değilim diyor, başkanlığa adaylığını koyuyor. Bunlar kamera şakası yapmaya alışmışlar.

ntvmsnbc

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.