FETÖ'den kaç kişi hakkında işlem yapıldı?

FETÖ'den kaç kişi hakkında işlem yapıldı?

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 115 bin kişiyle ilgili işlem yapılmış. Açığa alınmış, soruşturma yapılmış, bir türlü hakkında işlem yapılmış. Bunların içinde haksızlık yapılanlar yok mu? Mutlaka vardır. Rakamını vermeyim, ama küçük bir miktardır.

Kurtulmuş, AK Parti Ordu milletvekilleri ve Ankara'daki Ordulu bürokratlarla bir araya geldiği yemekte yaptığı konuşmada, Ordulu hemşehrileriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kurtulmuş şu bilgileri paylaştı:

"Şöyle bir hava oluşturulmaya çalışılıyor. 15 Temmuz hiç olmamış gibi, böylesine büyük bir ihanet hiç olmamış gibi, bu ihanetin arkasında on binlerce insan yokmuş gibi... İmkanı olsa o üniformaya ve silaha sahip olsa, o silahı halka karşı kullanacak FETÖ mensubu bir sürü insan geride var. Dolayısıyla sanki 15 Temmuz hiç yaşanmamış gibi bir FETÖ mağdurları sözünün ortaya çıkmış olmasını gerçekten bir algı operasyonu olarak görmemiz lazım. 115 bin kişiyle ilgili işlem yapılmış. Açığa alınmış, soruşturma yapılmış, bir türlü hakkında işlem yapılmış. Bunların içinde haksızlık yapılanlar yok mu? Mutlaka vardır. Rakamını vermeyim, ama küçük bir miktardır. Yüzde 1 bile belki değildir. Benim de sizlerin de tanıdığınız haksızlık yapılan insanlar olabilir. Bu haksızlık yapılanlar düzeltilir, ama haksızlık yapılan örneklerin hem de böyle kamuoyu önünde köpürtülerek gösterilmesi, hiç 15 Temmuz yokmuş gibi bir FETÖ mağdurları lafının çıkarılması, kasıtlı olarak çıkarılmış bir algı operasyonunun sözüdür. Buna karşı dikkatli olunmasını istirham ederim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum